Zing Jezelf, Zing Je Team

Klank georiënteerd zingen

Klank-georiënteerd zingen is een bijzondere manier om verbinding te maken met jezelf. Door het zingen breng je harmonie en rust in je lichaam en geest. Wat in alle oude culturen gekend was, wordt nu door de quantumfysica bevestigd: alles is energie, we leven als het ware in ‘een oceaan’ van vibraties en mogelijkheden’ waarin alles met alles verbonden is.

Je stem is een heel eenvoudige poort om tot die vibraties te komen en de energiestroom in je lichaam te bevorderen. Je zingt een combinatie van oerklanken en bija mantra’s.

Het is niet nodig een vaste of goede zangstem te hebben en er is geen enkele voorkennis nodig. Als je klank georiënteerd zingt, ontdek je je eigen innerlijke stem en komt er ontspanning. Je ervaart een bijzondere verbinding met jezelf waardoor je je bewust wordt van je eigen aanwezigheid en mogelijkheden.

Klank-georiënteerd zingen wordt in open aanbod georganiseerd. Het is ook een origineel thema voor teambuilding. Eerst ontdekt elk zijn eigen stem en klank. In een tweede beweging en op een actieve en speelse manier ontmoeten alle zingende stemmen elkaar. Zo wordt de klank van het team hoorbaar, kan het team zijn verbindende klank laten horen.

Benieuwd? Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op.