Ont-moetingen met Jezelf

Ont-moetingen met jezelf, Ont-moet jezelf
Deze 5 delige workshop brengt je dichter bij wie je werkelijk bent.
Je maakt op een frisse manier en ongedwongen manier kennis met je diepe kern en ontdekt hoe je daar meer naar kan leven.

De dingen die je dagelijks doet zijn vaak keuzes die je gemaakt hebt om te voldoen aan wat anderen van je verwachten, aan eisen die je jezelf oplegt; meestal vanuit het verlangen erbij te horen. Als dit te vaak gebeurt of te lang duurt, verlies je bijna ongemerkt (maar zeker) de verbinding met jezelf en boet je in aan levensvreugde.

Wil je de verbinding met jezelf terug intenser ervaren? Voel je het verlangen om je persoonlijke ontwikkeling een boost te geven? Lijkt het je wat om je nog ongekende mogelijkheden te ontdekken? Kom dan naar de reeks 'ont-moetingen met Jezelf' en ervaar hoe een combinatie van belevingsopdrachten en reflecite je zelfkennis vergroten waardoor jij bewuster en vrijer kan leven.

De thema’s die aan bod komen zijn

° welkom aan mezelf
° wie ben ik?
° wie wil ik zijn? Waar word ik blij van?
° wat is het belang van het kennen van mijn overtuigingen? Verwachtingen? Projecties?

Om deze thema’s te verkennen werken we met oefeningen en opdrachten die toelaten om vanuit een ander perspectief contact te maken met je eigen wijsheid.

° wanneer ben je gestopt met dansen? Heb je voor het laatst je lichaam laten meebewegen op wat er innerlijk leeft?
° wanneer heb je voor het laatst klank gebruikt om verbinding te maken met je innerlijke stem?
° wanneer ben je voor het laatst de stilte ingetrokken om troost én kracht te vinden?
° er ruimte voor speelsheid in wat je onderneemt?

Deze vragen raken universele ingangen om zonder veel woorden en voorbij het denken, terug in verbinding te komen met jezelf. Deze ingangen mogen dan wel universeel zijn we zijn het niet gewoon om ze in te zetten. Het laat je wel toe om op een buitengewone en eenvoudige manier nieuwe aspecten van jezelf te ontdekken.

Dit is het kader waarbinnen we op een ontspannen en speels manier oppakken wat jij meebrengt naar deze workshop, met wat zich op het moment aandient.

Als je ...
° bereid bent om je emoties en overtuigingen te onderzoeken
° inzicht wilt krijgen in de manier waarop je betekenis geeft en beslissingen neemt
° vrij wilt zijn van opgelegde druk 
° verantwoordelijkheid wil nemen voor een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling
dan is dit programma voor jou!

Het doel is helder: jezelf beter leren kennen en bewuster worden van je diepere kern. Jezelf de vrijheid geven om keuzes te maken die aansluiten bij je diepste verlangen. Zo geef je uitdrukking aan wie je werkelijk bent, ervaar je meer levensvreugde én innerlijke rust in je dagelijkse doen en laten.

Wat zou dat voor jou kunnen betekenen? 
Ook al staat deze reeks momenteel niet geprogrammeerd, neem bij interesse gerust contact op,