Mini Medicine Walk

Solo wandelen in de natuur, op weg naar je eigen lichtheid en wijsheid. 

Wie een Medicine walk onderneemt, begint een wandeling zonder eindbestemming. Je wandelt op je eentje, je voeten lopen een pad dat ingegeven wordt en je aandacht is gericht op de natuur rondom je.

Een traditionele Medicine walk maar deel uit van de voorbereiding van een Vision Quest. Je wandelt dan van zonsopgang tot ondergang, of net omgekeerd. In deze mini Medicine walk, breng je een 4 tal uren in je eentje in de natuur door. Je laat je meenemen door wat je waarneemt, waardoor je volop in de beleving van het moment komt. Je kijkt naar de wereld met een andere blik en je zorgen en gedachten komen in een ander perspectief. Kom naar deze walk met je een vraag, onderwerp of bekommernis die je ter harte gaat en proef de kracht van een Medicine Walk.
 

Slecht weer?
Tijdens een Medicine Walk zet je de kracht van de natuurlijke elementen in om je eigen kracht te ontdekken, àlle natuurlijke elementen horen daarbij. Anders gezegd: als het regent, als het koud is, trekken we een warme en regenbestendige outfit aan. We gaan wandelen, het weer IS de wandeling.

Benieuwd? Neem gerust contact op.