Individuele begeleiding  

Kiezen voor individuele begeleiding is kiezen voor een dynamisch proces waarbij jij en je verlangen naar een antwoord centraal staan. Soms is een enkel gesprek voldoende, soms ligt het antwoord in een langer traject. 

Eerst verkennen we je vraag. Waar gaat het precies over? Waar loop je tegenaan? Wie is er nog betrokken? Vervolgens maken we een beeld van wat je als 'antwoord' wil. Denken, doen, voelen en beleven, kortom alle aspecten van wie je bent zijn hierbij belangrijk. De begeleiding is individueel maar jij bent wel altijd in een voortdurende uitwisseling met de de wereld om je heen. De beleving van die wisselwerking bevat een schat aan informatie over jezelf en dus hebben we daar aandacht voor. Je krijgt zicht op je talenten en de manier waarop je betekenis geeft en beslissingen neemt.

We ontdekken het belang van bepaalde gebeurtenissen en patronen die je keuzes (onbewust) beïnvloeden. Gaandeweg ga je op een andere manier kijken naar je vraag en als vanzelf komen er nieuwe mogelijkheden.

​Als coach/psycholoog maak ik ruimte voor jouw verhaal, ben ik een spiegel en zet je aan tot zelfreflectie. Jij beslist welke stappen je wil zetten en ik sta pal achter je, in volle ondersteuning. Dit alles verloopt op jouw tempo; je groeit als het ware in het antwoord. Je maakt je keuzes bewuster en staat steviger in je schoenen.

Het kan bij momenten ongewoon en spannend zijn. Maar door ons samenwerken groeit je zelfkennis en neem je nu beslissingen vanuit een herwonnen autonomie. Je ervaart steeds meer vrijheid en laat anderen ook toe om vrijer te leven. Wat je doet wordt steeds meer de weerspiegeling van wie je echt bent. Je wordt het antwoord op je vraag :-)

Voor wie zijn persoonlijke groei en leiderschap ten volle wil ontwikkelen biedt Expeditie U de mogelijkheid om een gepersonaliseerd Kerntraject te volgen. Aarzel niet om vrijblijvend meer informatie te vragen.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op

ACT-Meting

Als je bij de start van je persoonlijk traject kiest voor een ACT-meting dan ondersteun je je expeditie als het ware met een extra gps. Een ACT-meting brengt op een heldere manier je talenten, vaardigheden en ontwikkelingsmogelijkheden in kaart. Het geeft een duidelijk zicht op de (onbewuste) patronen die hierbij een steun of rem kunnen zijn. Dit alles maakt dat we van bij de start al heel gericht en in de diepte kunnen werken.

Interesse? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.