Individuele begeleiding  

Een individuele begeleiding is een dynamisch en vaak ook intens proces. Soms is een enkel gesprek voldoende, soms ligt het antwoord in een langer traject. Het is zeker een geschenk aan jezelf, ook al duurt het misschien even voor je het zo ervaart. 

We beginnen steeds met het verhelderen van jouw vraag.
Waar gaat het precies over? Waarin word jij door je vraag ten diepste geraakt?

Vervolgens maken we een beeld van wat je als 'antwoord' wil.
Waar zou jij blij van worden? Wat is jouw diep verlangen?

Het vraagt onderzoek om wegwijs te raken in alle verwachtingen, overtuigingen en (onbewuste) patronen die je keuzes be√Įnvloeden. Dit brengt inzicht op de manier waarop je betekenis geeft en beslissingen neemt. Denken, doen, voelen en beleven, kortom alle aspecten van wie jij bent, komen aan bod. 

Deze nieuwe zelfkennis doet jou op een andere manier naar je vraag kijken. Heel bijzonder is dat daardoor als vanzelf nieuwe inzichten en mogelijkheden ziet. Mogelijkheden die echt bij jou passen. Alsof je in je antwoord groeit.

Het vraagt zeker moed om jezelf te onderzoeken en ook engagement om uit je 'gewone' doen te stappen. Je wordt steeds meer bewust van wat er allemaal innerlijk leeft en je herwint je autonomie. Je leeft vrijer, kiest vanuit vrede met wie je bent en dat geeft zin en vreugde in leven. 

Als coach/psycholoog weet ik dat jij het antwoord in je draagt, om er bij te komen maak ik ruimte voor jouw verhaal, ben ik een spiegel en zet ik je aan tot zelfreflectie. Terwijl jij vanuit meer vrijheid stappen zet, sta ik pal achter je, in volle ondersteuning.

Heel graag betrek ik de kracht van de natuur in dit hele proces. Wandelend werken langs het strand, reflecteren op rustige plek tussen het groen...zodra het even kan, is dit de omgeving waarin ik graag met jou wil werken.

Voor wie zijn persoonlijke groei en leiderschap ten volle wil ontwikkelen biedt Expeditie U een jaartraject aan. Aarzel niet om vrijblijvend meer informatie te vragen.

 


ACT-Meting

  

Als je bij de start van je persoonlijk traject kiest voor een ACT-meting dan ondersteun je je expeditie als het ware met een extra gps. Een ACT-meting brengt op een heldere manier je talenten, vaardigheden en ontwikkelingsmogelijkheden in kaart. Het geeft een duidelijk zicht op de (onbewuste) patronen die hierbij een steun of rem kunnen zijn. Dit alles maakt dat we van bij de start al heel gericht en in de diepte kunnen werken.

Interesse? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 


Loopbaancoaching

Als je meer zicht wil krijgen over je talenten en carri√®remogelijkheden, of als je huidig werk je geen voldoening brengt, kom dan zeker eens langs. Ook als een burn out of bore out op de loer ligt (of je al in zijn greep heeft) kunnen we samen een plan opstellen.

Een ACT-meting of KernTalentenAnalyse geven zicht op je talenten, ontwikkelingspotentieel en drive. Ze vormen de basis voor een stappenplan dat jou naar je ideale job leidt. D.w.z. werk waar jij je volop kan in uitleven.