Coaching

Individuele begeleiding

​Een individuele begeleiding start met het verhelderen van je vraag. Het vraagt ook onderzoek om wegwijs te geraken in je verwachtingen, overtuigingen en (onbewuste) patronen die je keuzes beïnvloeden. Dit alles opdat je met meer zelfkennis bewuster kan beslissen en met vertrouwen in jezelf de uitdaging kan opnemen.

Lees meer

Teamcoaching

Een team dat goed functioneert zal twee doelen realiseren: mooie bedrijfsresultaten neerzetten én bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van elk teamlid.

Lees meer

CoachingPlatform

Vijf ervaren coaches die hun enthousiasme, kennen en kunnen bundelen. Vanuit onze complementariteit bieden wij ondersteuning aan bedrijven en organisaties in hun proces van voortdurende ontwikkeling.

Lees meer

... En meer

Vroeger ging ik in de natuur wandelen, omdat ik me daar zo opperbest voelde. Ik beleefde die momenten als een verkwikkend bezoek. Tijdens mijn Vision Quest mocht ik in iedere cel van mijn lichaam voelen dat er meer is. Ik ontdekte dat ik een weliswaar klein, maar wezenlijk deel van een grote geheel ben. Ik mocht ervaren dat de energie die daar aanwezig is, ook in mij is en altijd toegankelijk is. Sindsdien is de natuur intrekken als thuiskomen. Ik heb een fantastisch cadeau gekregen en het verlangen om anderen te laten delen in de vreugde krijgt steeds meer vorm.

Wat zou het voor jou kunnen betekenen om even uit je hoofd te stappen? Om af te stemmen met de natuur en contact te maken met je hart en buik? Om op een andere plek het antwoord op je vraag te vinden? Om bewust te kiezen voor een intensere uitdrukking van wat er diep van binnen leeft.

Goesting? Kijk eens naar het aanbod van het zomerprogramma 

De meeste activiteiten kunnen op simpele vraag doorgaan. Schrijf je zeker in op de nieuwsbrief als je op de hoogte wil blijven. 

 • Zing Jezelf
  Kom klanken zingen en ervaar een bijzondere manier om verbinding te maken met jezelf.
  Lees meer
 • Naar het midden van Jezelf
  Naar het midden in het labyrint stappen is een metaforische reis naar het midden van jezelf.
  Lees meer
 • Onweerstaanbaar Wild!​
  Geïnspireerd door het boek 'De ontembare vrouw' gaan we via onze gedachten en gevoelens op zoek naar onze natuurlijke integriteit en gezonde grenzen.
  Lees meer
 • Mini Medicine Walk
  Wie een medicine walk onderneemt, begint een wandeling zonder eindbestemming. Je wandelt op je eentje, je voeten lopen een pad dat ingegeven wordt en je aandacht is gericht op de natuur rondom je.
  Lees meer
 • Mini Vision Quest

  Tijdens deze Mini Vision Quest maken we verbinding met onze innerlijke stilte en wijsheid. We stellen ons open voor nieuwe inzichten en laten ons daarbij leiden door de stilte en kracht van de natuur.
  Lees meer

Contact

Vragen? Benieuwd?
Wil je over een bepaald aanbod meer weten? 
Vraag je je af of dit iets voor jou kan zijn?

Neem vrijblijvend contact op voor een verkennend gesprek via 0495 51 77 33 of info@expeditieu.be

Strandlaan 261, 8670 Koksijde
Koning Boudewijnlaan 18b, 1500 Halle